01

Sök tjänster

Sök bland tillgängliga ”Tjänster” eller publicera ditt ”Uppdrag” och få erbjudanden från hobbyister.

02

Välj din hobbyist

Välj den hobbyist som passar dina kriterier, kom överens om tid för jobbet och betala.

03

Få det gjort

Tryck ”Slutför” när jobbet är klart för att skicka pengarna till hobbyisten och ge en recension.

Utforska kategorier efter dina intressen

Upptäck ett brett utbud av tjänster inom allt från Djurtjänster till Skönhet, IT och Trädgårdsarbete. Bläddra igenom våra kategorier för att hitta exakt vad du behöver, när du behöver det.

Djurtjänster

Djurtjänster handlar om att ta hand om våra kära husdjur och hjälpa dem. Här hittar du olika tjänster för djurpassning, där erfarna djurälskare kan ta hand om dina husdjur när du är borta. Du kan även hitta tjänster för djurträning, där du kan få hjälp att träna och lära dina husdjur nya tricks. Behöver du hjälp med att ge din fyrbenta vän en skön promenad? Då kan du hitta hundpromenadstjänster också!
5 Annonser

Skrivande och redigering

Inom kategorin Skrivande och redigering kan du hitta tjänster som handlar om textskapande och redigering. Här finns det tjänster för innehållsskrivande, där skribenter kan hjälpa dig att skapa professionella och engagerande texter för olika ändamål. Korrekturläsningstjänster erbjuder granskning och korrigering av texter för att säkerställa att de är korrekta och av hög kvalitet. Du kan också hitta tjänster för kreativt skrivande, där du kan få hjälp att skapa fantasifulla texter för berättelser, poesi eller andra kreativa projekt.
5 Annonser

Trädgård

Inom Trädgård-kategorin kan du hitta hjälp och tjänster för att ta hand om din trädgård och grönområden. Gräsklippningstjänster erbjuder regelbunden klippning och trimning av gräsmattor för en välskött och prydlig trädgård. Trädgårdsunderhåll erbjuder hjälp med plantering, beskärning, ogräsrensning och allmän skötsel av växter och trädgårdsmiljö.
5 Annonser

Fitness och sport

Inom kategorin Fitness och Sport kan du hitta olika tjänster för att komma i form och njuta av din favoritsport. Du kan anlita en personlig tränare som kommer att skapa ett träningsprogram speciellt för dig och stötta dig på vägen. Om du föredrar en mer avslappnande träningsform kan du också hitta yogatjänster för att förbättra din flexibilitet och hitta balansen i livet.
5 Annonser

Skönhet

I kategorin Skönhet hittar du olika tjänster för att se bra ut och känna dig fräsch. Här finns tjänster för hårklippning och styling, där erfarna frisörer kan ge dig en ny frisyr eller förbättra din befintliga stil. Du kan också hitta makeup-tjänster för att få en professionell och vacker makeup för speciella tillfällen. Manikyr och pedikyr erbjuder behandlingar för att ta hand om och försköna dina händer och fötter, medan massage-tjänster ger avkoppling och välbefinnande för kropp och själ.
5 Annonser

Konst och hantverk

I kategorin Konst och hantverk hittar du personer med kreativa talanger som erbjuder olika hantverks- och konsttjänster. Här finns det möjlighet att upptäcka keramiktillverkning, där skickliga konstnärer skapar unika och vackra keramiska föremål. Du kan också hitta tjänster för målning, där konstnärer kan skapa vackra konstverk att pryda ditt hem eller ge som gåvor. Smycketillverkning erbjuder handgjorda smycken av hög kvalitet och sömnadstjänster för specialanpassade kläder och textilier.
4 Annonser

Fotografi

Fotografi handlar om att fånga vackra ögonblick och minnen. I denna kategori kan du hitta professionella fotografer som erbjuder tjänster för porträttfotografering. De kan hjälpa dig att skapa minnesvärda bilder av dig själv eller dina nära och kära. Du kan också hitta fotografer för evenemangsfotografering, som fångar stämningen och känslan vid olika tillfällen och tillställningar.
4 Annonser

Musik

Inom Musik-kategorin kan du hitta olika musiktjänster för att njuta av musik och delta i musikaliska upplevelser. Här finns det danslektioner för att lära dig olika dansstilar och förbättra dina dansfärdigheter. Musiklektioner erbjuder möjlighet att lära sig spela ett instrument eller förbättra dina musikaliska kunskaper. För speciella tillfällen kan du också hitta musiker som erbjuder liveuppträdanden eller DJ-tjänster för att skapa den perfekta stämningen.
0 Annonser

Varför välja Hobizz?

Du kan också göra skapa ett uppdrag, välja hobyisten och boka hobyisten direkt.

close up woman offering gift 1 Hem

Dela dina behov, anslut med hobbyister

Publicera enkelt vad du behöver & få hjälp på Hobizz!

  • Användare kan skapa och dela uppdrag eller behov på plattformen
  • Bläddra bland olika kategorier för att hitta behov
  • Användare kan ange en budget för sitt uppdrag, genom att specificera den summa de är villiga att betala
image 51 Hem

Säker betalning och kundens säkerhet

Hobizz använder en säker betalningsport för att behandla alla transaktioner!

  • Alla betalningar hålls kvar tills uppgiften är slutförd
  • Medlen släpps när båda parter godkänner
  • Vi säkerställer en trygg gemenskap på Hobizz

Säker betalning och kundens säkerhet

Hobizz använder en säker betalningsport för att behandla alla transaktioner & verifierar användare vid skapande av konton!

  • Alla betalningar hålls kvar tills uppgiften är slutförd
  • Medlen släpps när båda parter godkänner
  • Vi säkerställer en trygg gemenskap på Hobizz
image 51 Hem
icons Hem

Snabb hjälp

Hjälp samma dag vid en tid och plats som passar dig

icons 1 Hem

Prisvärd

Du bestämmer priset du är villig att betala

icons 2 Hem

Säkra betalningar

Betalningar i appen vid uppgiftens slutförande

search outline II Hem

Jag behöver hjälp

Publicera ett uppdrag, beskriv dina behov, sätt en budget och vänta på erbjudanden.

outline Hem

Jag är en Hobyist

Lista en tjänst eller bläddra bland tillgängliga uppdrag och välj det som passar dig bäst.

Senaste listade tjänster Gå till ''Tjänster'' sida >>

Så här fungerar uppdrag

Tre enkla steg för att få jobbet gjort.

Nyaste uppdrag Gå till ''Uppdrag'' sida >>

Vanliga frågor Se alla frågor >>

Bli Medlem Nu

Välkommen till Hobizz-communityt! Fyll i registreringsformuläret nedan för att börja erbjuda eller efterfråga tjänster. Som registrerad användare får du tillgång till alla våra plattformsfunktioner och kan enkelt ansluta med andra utförare och beställare. Registreringen är snabb, enkel och första steget mot obegränsade möjligheter. Gå med i vår växande gemenskap idag!

Registrera dig för att snabbt komma igång med att erbjuda eller hitta tjänster. Kom med i vårt nätverk av utförare och beställare idag och upptäck alla möjligheter på Hobizz.se.

Tips & Tricks Gå till ''T & T'' sida >>

01 1 1 Hem

Hjälpa till

Lista en tjänst eller bläddra
bland tillgängliga uppdrag och välj
det som passar dig bäst.

02 Hem

Be om hjälp

Berätta vad du behöver hjälp med
och få erbjudanden från vårt nätverk
av pålitliga och kunniga personer.

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress så kommer du att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.