Dessa användarvillkor styr din användning av webbplatsen som finns på https://www.hobizz.se och eventuella relaterade tjänster som tillhandahålls av Hobizz Group AB.

Genom att få tillgång till https://www.hobizz.se godkänner du att följa dessa användarvillkor och att följa alla tillämpliga lagar och förordningar. Om du inte godkänner dessa användarvillkor är du förbjuden från att använda eller få tillgång till denna webbplats eller använda några andra tjänster som tillhandahålls av Hobizz Group AB.

Vi, Hobizz Group AB, förbehåller oss rätten att granska och ändra någon av dessa användarvillkor efter eget gottfinnande. När vi gör det kommer vi att uppdatera denna sida. Alla ändringar i dessa användarvillkor träder i kraft omedelbart från publiceringsdatumet.

Dessa användarvillkor uppdaterades senast den 13 februari 2024.

Beskrivning av tjänsten

Hobizz Group AB driver en digital marknadsplats som underlättar kontakter mellan hobbyister som erbjuder en mängd olika tjänster och beställare som söker dessa tjänster. Beställare har möjlighet att antingen efterfråga en tjänst eller lista sina tjänster på plattformen, i enlighet med de kostnader och avgifter som definieras i detta dokument. Utbudet av tillgängliga tjänster spänner över diverse kategorier såsom Djurtjänster, Fitness och sport, Fotografi IT-tjänster, Konst och hantverk, Läxhjälp, Matlagning, Musik, Skrivande och redigering, Skönhet, Trädgård, Övrigt.

Observera att Hobizz endast fungerar som en plattform som förbinder hobbyister med beställare, vi själva tillhandahåller inte några tjänster som listas på vår webbplats. Hobizz är varken en leverantör eller en entreprenör. Beställare och hobbyister förhandlar och bekräftar självständigt användarvillkoren. Följaktligen är alla kontrakt som upprättas genom vår plattform strikt mellan hobbyister och beställare.

Varaktighet för annonsering och period efter synlighet

Alla tjänstannonser (‘tjänst annonser’) och uppdragsannonser (‘uppdrag annonser’) som publiceras på Hobizz Group AB-plattformen omfattas av en standardannonseringsperiod på trettio (30) dagar från publiceringsdatumet, under vilka de är synliga för alla plattformens användare.

Om inget annat anges eller om annonsen tas bort tidigare av användaren, kommer annonserna automatiskt att tas bort från offentlig visning efter denna period. Dock kommer ‘tjänster’ annonser att förbli på webbplatsen i ytterligare trettio (30) dagar i en icke-synlig status, tillgängliga endast för användaren som postade annonsen för hantering eller återpublicering. Efter utgången av denna ytterligare period kommer annonserna att permanent tas bort från plattformen. Användare har möjlighet att återpublicera eller förlänga sina annonser om de önskar fortsätta annonsera bortom den initiala 30-dagars synlighetsperioden. Hobizz Group AB förbehåller sig rätten att ändra annonseringsvaraktigheten och perioden efter synlighet för specifika kategorier eller tjänster efter vårt eget gottfinnande och utan förvarning.

Användningsbegränsningar

Genom att använda denna webbplats försäkrar du på egna vägnar, dina användare och andra parter du representerar att du inte kommer att:

  • modifiera, kopiera, förbereda derivatverk av, dekompilera eller reversera ingenjörsarbete något material eller mjukvara som finns på denna webbplats;
  • ta bort några upphovsrättsliga eller andra äganderättsliga anteckningar från något material eller mjukvara på denna webbplats;
  • överföra materialet till en annan person eller “spegla” materialet på någon annan server;
  • medvetet eller av oaktsamhet använda denna webbplats eller någon av dess associerade tjänster på ett sätt som missbrukar eller stör våra nätverk eller någon annan tjänst som Hobizz Group AB tillhandahåller;
  • använda denna webbplats eller dess associerade tjänster för att sända eller publicera något trakasserande, oanständigt, obscent, bedrägligt eller olagligt material;
  • använda denna webbplats eller dess associerade tjänster i strid med några tillämpliga lagar eller förordningar;
  • eller använda denna webbplats eller dess associerade tjänster på ett sådant sätt som kan kränka privatlivet, immateriella rättigheter eller andra rättigheter hos tredje part.

Skälig användning

Vi tillhandahåller våra faciliteter under antagandet att din användning kommer att vara “som vanligt”, enligt vårt erbjudandeschema. Om din användning anses vara överdriven kan ytterligare avgifter tas ut, eller kapaciteten kan begränsas.

Vi motsätter oss alla former av missbruk, diskriminering, rättighetsintrång och/eller varje handling som skadar eller missgynnar någon grupp, individ eller resurs. Vi förväntar oss att våra hobbyister och, där det är tillämpligt, deras beställare (“slutanvändare”) också engagerar sig i våra tjänster med liknande avsikt.

Immaterialrätt

Den immateriella egendomen i materialen som finns på denna webbplats ägs av eller är licensierade till Hobizz Group AB och skyddas av tillämplig upphovsrätts- och varumärkeslagstiftning. Vi ger våra användare tillstånd att ladda ner en kopia av materialet för personligt, icke-kommersiellt tillfälligt bruk.

Detta utgör beviljandet av en licens, inte en överföring av titel. Denna licens upphör automatiskt om du bryter mot någon av dessa restriktioner eller Användarvillkoren, och kan när som helst avslutas av Hobizz Group AB.

Användargenererat innehåll

Genom att ladda upp eller posta några tjänster på vår plattform försäkrar och garanterar du på ett bejakande sätt att du tillhandahåller dessa tjänster eller innehar de nödvändiga rättigheterna för att annonsera dem. Genom att göra detta ger du oss rättigheterna och licensen som beskrivs nedan. Dessutom innebär dina handlingar att posta innehåll på vår webbplats eller genom våra tjänster inte att du gör intrång i någons privatlivsrättigheter, publicitetsrättigheter, upphovsrättigheter, kontraktsrättigheter eller några andra rättigheter för någon person eller enhet. Det är viktigt att komma ihåg att du behåller det juridiska ansvaret för allt innehåll du laddar upp, postar eller delar på vår plattform.

Du behåller dina immateriella äganderätter över det innehåll du skickar in till oss för publicering på vår webbplats. Vi kommer aldrig att göra anspråk på äganderätt till ditt innehåll, men vi behöver en licens från dig för att kunna använda det.

När du använder vår webbplats eller dess associerade tjänster för att posta, ladda upp, dela eller på annat sätt överföra innehåll som omfattas av immateriella rättigheter, ger du oss en icke-exklusiv, royaltyfri, överförbar, underlicensierbar, global licens att använda, distribuera, modifiera, köra, kopiera, offentligt visa, översätta eller på annat sätt skapa derivatverk av ditt innehåll på ett sätt som är förenligt med dina integritetspreferenser och vår Integritetspolicy.

Observera att vi inte kan hållas ansvariga för våra användares beteende. Vi strävar efter att skydda vår plattform med rimliga åtgärder genom att utforma olika lager av verifieringar och högkvalitativa filter, men vi kan inte garantera en perfekt kundupplevelse. Vi ansvarar inte för bedrägliga användare och deras handlingar, sådana användare bryter mot härmed Användarvillkoren och kommer att permanent tas bort från vår plattform.

Licensen du ger oss kan när som helst avslutas genom att du tar bort ditt innehåll eller ditt konto. Dock, i den utsträckning vi (eller våra partners) har använt ditt innehåll i samband med kommersiellt eller sponsrat innehåll, kommer licensen att fortsätta tills det relevanta kommersiella innehållet eller inlägget har avslutats av oss.

Du ger oss tillstånd att använda ditt användarnamn och annan identifierande information kopplad till ditt konto på ett sätt som är förenligt med dina integritetspreferenser och vår Integritetspolicy.

Användarens ansvar

Vi betraktar våra användare som ansvariga för sina egna handlingar samt för handlingarna hos alla som använder våra tjänster med användarens tillstånd. Detta ansvar gäller också för alla som använder våra tjänster på ett obehörigt sätt som resultat av användarens misslyckande med att införa rimliga säkerhetsåtgärder.

Genom att acceptera tjänster från oss samtycker våra användare till att säkerställa efterlevnad av denna policy på vegar av alla som använder tjänsterna som deras slutanvändare. Klagomål angående kunders eller deras slutanvändares handlingar kommer att vidarebefordras till den nominerade kontakten för det aktuella kontot.

Om en användare — eller deras slutanvändare eller någon som använder våra tjänster som ett resultat av användaren — bryter mot våra Användarvillkor, förbehåller vi oss rätten att avsluta alla tjänster som är associerade med det felande kontot eller kontot självt eller vidta vilken åtgärd för rättelse eller förebyggande vi anser lämplig, utan förvarning. I den utsträckning lagen tillåter kommer ingen kredit att vara tillgänglig för avbrott i tjänsten som resultat av någon överträdelse av våra Användarvillkor.

Tjänstelistning och publicering av uppdrag

Vi tror på att främja ett mångsidigt utbud av tjänster som tillgodoser varierade kundbehov. Dock insisterar vi på att alla användare och hobbyister följer denna policy när de listar tjänster eller publicerar uppdrag.

Varje listad tjänst eller publicerat uppdrag får inte bryta mot lokala och nationella lagar och bör vara i linje med principerna om rättvisa, respekt och integritet. De erbjudna tjänsterna ska exakt matcha de angivna beskrivningarna, och behoven som anges i uppdragen ska vara tydliga och faktiska.

Hobbyisters listningar är öppna för granskning av alla användare på plattformen. Vi uppmuntrar till ärlig, respektfull och konstruktiv feedback, vilket hjälper oss att upprätthålla höga standarder och förbättra användarupplevelsen.

Oavsett om du är en användare som söker hjälp eller en hobbyist som erbjuder en tjänst, kräver vi att alla förbinder sig till denna policy, för att säkerställa en säker, professionell och respektfull miljö.

Tjänstebokningar

Hobbyister på Hobizz Group AB:s plattform kan ange sina tillgängliga tider för tjänster inom en rad olika kategorier, vilka användare sedan kan boka. Dessa kategorier omfattar djurtjänster som djurpassning, djurträning och hundpromenad; fitness och sport inklusive tjänster från personliga tränare och yoga; läxhjälp i ämnen som matematik, naturvetenskap och språk; samt live musikuppträdanden och musiklektioner. När en tjänst är bokad, överenskommer både hobbyist och användare att följa den schemalagda tiden. Detta åtagande är en del av avtalet att använda Hobizz Group AB:s tjänster, och alla användare och hobbyister måste följa dessa schemaläggningsarrangemang.

Registrering och Betalningar

För att använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. All information som tillhandahålls måste vara korrekt och uppdateras vid behov. Användaren är ansvariga för att underhålla sina konton och är helt ansvariga för alla aktiviteter som sker under deras konton. Skulle någon få obehörig tillgång till ditt konto behöver du omedelbart meddela oss. Hobizz Group AB ansvarar inte för någon förlust eller skada som uppstår till följd av att du inte upprätthåller konfidentialiteten för ditt konto.

När du skapar ditt konto krävs det att du tillhandahåller din finansiella information relevanta för den valda betalningsmetoden, i vissa fall kan du bli ombedd att tillhandahålla uppgifter om ditt kreditkort. Observera att betalningar som görs via kreditkort, Apple Pay och Google Pay behandlas av Stripe. Som sådan kommer vi inte att vara ansvariga för att bearbeta eller behålla någon av din finansiella information. Stripe kommer att hantera all din finansiella information enligt deras respektive Användarvillkor, och du godkänner att följa sådana Användarvillkor.

När du använder vår plattform godkänner alla beställare och hobbyister de associerade kostnaderna och avgifterna. Användare betalar en fast avgift på 20kr (SEK), och hobbyister är föremål för en serviceavgift motsvarande 10% av ordertotalen. Dessutom tillkommer en avgift på 3% per transaktion genom vår betalningsplattform, Stripe Connect.

Alla finansiella transaktioner, inklusive att ta emot och betala ut pengar, hanteras genom plattformen Stripe Connect. Betalningar som görs av användare hålls i escrow tills användaren godkänner att tjänsten är slutförd.

Observera att varje individ som tjänar inkomst på vår plattform är ansvarig för sina skatteskyldigheter enligt lokal och nationell lag. Hobizz Group AB tar inget ansvar för hobbyisters eller användares skatteskyldigheter. Dessutom kommer Hobizz Group AB endast att utfärda kvitton för de avgifter som uppstått på plattformen. Hobbyister ansvarar för att tillhandahålla sina egna kvitton för de återstående 85% av arbetspriset de tar emot.

Återbetalningspolicy

Om en tjänst inte har levererats som förväntat, möjligen på grund av bedrägeri eller utebliven leverans från hobbyisten, kan du anses berättigad till återbetalning. Hobizz Group AB, som plattformsoperatör, förbehåller sig rätten att göra denna bedömning. Vid godkännande kommer processen för återbetalning att initieras. Efter godkännandet kommer din återbetalning att behandlas inom en vecka. Vänligen tillåt minst sju (7) dagar från godkännandedatumet för att din återbetalning ska behandlas.

Observera att inga återbetalningar kommer att utfärdas i fall där ett jobb har slutförts, men beställaren är inte nöjd. I sådana fall uppmuntras beställare att uttrycka sitt missnöje genom en recension av tjänsten istället för att söka återbetalning.

Du kommer att få återbetalningen genom samma betalningsmetod som du använde för att göra köpet. Observera att återbetalningar kan ta 1-2 faktureringscykler att synas på ditt kreditkortutdrag, beroende på ditt kreditkortsföretag. Vi kommer att meddela dig via e-post när din återbetalning har behandlats.

Om Hobizz Group AB av någon anledning inte kan utfärda en återbetalning via din ursprungliga betalningsmetod, kommer vi att tillhandahålla värdet i motsvarande kredit eller erbjuda en alternativ metod för återbetalning. Observera att vissa betalningsmetoder som finns tillgängliga i din jurisdiktion kanske inte stödjer att återbetala ett köp tillbaka till den ursprungliga betalningsmetoden.

Om du önskar begära en återbetalning, vänligen kontakta oss via support@hobizz.se. Observera att återbetalningar är avsedda att ta bort risken från att köpa tjänster – inte som ett sätt att få gratis tjänster. Om det framstår för oss att du missbrukar återbetalningar, kan vi sluta erbjuda dem till dig.

Du förstår och erkänner att godkännande av någon begäran om återbetalning från dig inte ska anses eller tolkas som ett erkännande av ansvar från Hobizz Group AB med avseende på någon tvist eller annan fråga. Denna återbetalningspolicy ska inte användas eller tolkas i samband med någon annan stämning eller annat förfarande som ett erkännande eller medgivande av ansvar.

Ansvarsfriskrivning och begränsning av ansvar

Vår webbplats och materialen på vår webbplats tillhandahålls på en “som den är” basis. I den utsträckning som lagen tillåter gör Hobizz Group AB inga garantier, uttryckta eller underförstådda, och förnekar härmed och avsäger sig alla andra garantier inklusive, men inte begränsat till, underförstådda garantier eller villkor för säljbarhet, lämplighet för ett visst syfte, eller icke-intrång i immateriella rättigheter, eller andra rättighetsöverträdelser.

Under inga omständigheter ska Hobizz Group AB eller dess leverantörer vara ansvariga för någon följdskada som lidits eller uppstått av dig eller någon tredje part som härrör från användningen eller oförmågan att använda denna webbplats eller materialen på denna webbplats, även om Hobizz Group AB eller en auktoriserad representant har blivit meddelad, muntligen eller skriftligen, om möjligheten till sådan skada.

I sammanhanget av detta avtal inkluderar “följdskada” varje följdskada, indirekt skada, verklig eller förväntad förlust av vinst, förlust av fördel, förlust av intäkter, förlust av affärer, förlust av goodwill, förlust av möjlighet, förlust av besparingar, förlust av anseende, förlust av användning och/eller förlust eller korruption av data, oavsett under lag, kontrakt, rättvisa, tort (inklusive försumlighet), gottgörelse eller annars.

Eftersom vissa jurisdiktioner inte tillåter begränsningar av underförstådda garantier, eller begränsningar av ansvar för följdskador eller tillfälliga skador, kanske dessa begränsningar inte gäller för dig.

Hobizz Group AB lämnar inga garantier eller försäkringar om noggrannheten eller fullständigheten av innehållet på webbplatsen eller innehållet på några webbplatser länkade till denna webbplats och tar inget ansvar för några (1) fel, misstag eller brister i innehåll och material, (2) personskada eller egendomsskada, av något slag som helst, som uppstår till följd av din tillgång till och användning av webbplatsen, (3) någon obehörig tillgång till eller användning av våra säkra servrar och/eller all personlig information och/eller finansiell information som lagras där, (4) något avbrott eller upphörande av överföring till eller från webbplatsen, (5) några buggar, virus, trojanska hästar eller liknande som kan överföras till eller genom webbplatsen av någon tredje part och/eller (6) några fel eller utelämnanden i något innehåll och material eller för någon förlust eller skada av något slag som uppstått som ett resultat av användningen av något innehåll som postats, överförts eller på annat sätt gjorts tillgängligt via webbplatsen.

Hobizz Group AB garanterar inte, stöder inte, garanterar inte och tar inte på sig ansvar för någon tjänst som annonseras eller erbjuds av en tredje part genom webbplatsen, någon hyperlänkad webbplats eller någon webbplats eller mobilapplikation som presenteras i någon banner eller annan reklam, och vi kommer inte att vara en part till eller på något sätt ansvarig för att övervaka någon transaktion mellan dig och några tredjepartsleverantörer av tjänster. Liksom med köp av en tjänst genom något medium eller i någon miljö bör du använda ditt bästa omdöme och utöva försiktighet där det är lämpligt.

Under inga omständigheter kommer Hobizz Group AB eller våra direktörer, anställda eller agenter att vara ansvariga för dig eller någon tredje part för några direkta, indirekta, följd-, exemplariska, tillfälliga, speciella eller bestraffande skador, inklusive förlorad vinst, förlorade intäkter, förlust av data eller andra skador som uppstår från din användning av webbplatsen, även om vi har blivit rådgivna om möjligheten till sådana skador. Observera att vi inte kommer att hållas ansvariga i händelse av en oavsiktlig dataintrång eller avsiktligt missbruk av en tredje part.

Förbjuden aktivitet

Upphovsrättsintrång och tillgång till obehörigt material

Våra tjänster får inte användas för att överföra, distribuera eller lagra något material i strid med någon tillämplig lag. Detta inkluderar men är inte begränsat till:

  • något material skyddat av upphovsrätt, varumärke, affärshemlighet eller annan immateriell rättighet som används utan korrekt tillstånd, och
  • något material som är obscen, förtalande, utgör ett olagligt hot, eller bryter mot exportkontrollagar.

Användaren är ensam ansvarig för allt material de matar in, laddar upp, sprider, överför, skapar eller publicerar genom eller på våra tjänster, och för att erhålla lagligt tillstånd att använda alla verk som ingår i sådant material.

SPAM och obehörig meddelandeaktivitet

Våra tjänster får inte användas i syfte att skicka oönskad mass- eller kommersiell kommunikation i strid med lagar och förordningar som gäller i din jurisdiktion (“spam”). Detta inkluderar men är inte begränsat till att skicka spam, att försöka skaffa kunder från spam som skickats från andra tjänsteleverantörer, och att samla in svar på spam som skickats från andra tjänsteleverantörer.

Våra tjänster får inte användas för att driva obehöriga maillistor eller telefonnummerlistor (“meddelandelistor”). Detta inkluderar men är inte begränsat till att prenumerera e-postadresser eller telefonnummer på någon meddelandelista utan tillstånd från ägaren av e-postadressen eller telefonnumret, och att lagra några e-postadresser eller telefonnummer som prenumererats på detta sätt. Alla meddelandelistor som drivs på eller är värdar för genom våra tjänster måste vara “bekräftade opt-in”. Verifiering av adressens eller telefonnummerägarens uttryckliga tillstånd måste vara tillgängligt under hela meddelandelistan livslängd.

Vi förbjuder användning av e-postlistor, telefonnummerlistor eller databaser köpta från tredje part som är avsedda för spam eller obehöriga meddelandelistor på våra tjänster.

Denna policy för spam och obehörig meddelandeaktivitet gäller för meddelanden som skickas med hjälp av våra tjänster, eller till meddelanden som skickas från något nätverk av kunden eller någon person på kundens vägnar, som direkt eller indirekt hänvisar mottagaren till en webbplats som är värd via våra tjänster.

Oetisk, exploaterande och skadlig aktivitet

Våra tjänster får inte användas i syfte att annonsera, överföra eller på annat sätt göra tillgänglig någon programvara, program, produkt eller tjänst avsedd att bryta mot härmed Användarvillkor. Detta inkluderar men är inte begränsat till att underlätta medel för att skicka spam och initiering av nätverksavlyssning, pingning, paketspoofing, flooding, mail-bombning och denial-of-service-attacker.

Våra tjänster får inte användas för att få tillgång till något konto eller elektronisk resurs där gruppen eller individen som försöker få tillgång inte äger eller inte är auktoriserad att komma åt resursen (t.ex. “hacking”, “cracking”, “phreaking”, osv.).

Våra tjänster får inte användas i syfte att avsiktligt eller vårdslöst introducera virus eller skadlig kod i våra tjänster och system.

Våra tjänster får inte användas för att medvetet engagera sig i aktiviteter avsedda att trakassera en annan grupp eller individ. Vår definition av trakasserier inkluderar men är inte begränsat till denial-of-service-attacker, hatpropaganda, förespråkande av ras- eller etnisk intolerans och alla aktiviteter avsedda att hota, missbruka, intrånga på rättigheterna för eller diskriminera någon grupp eller individ.

Andra aktiviteter som anses vara oetiska, exploaterande och skadliga inkluderar:

  • Att skaffa (eller försöka skaffa) tjänster från oss i syfte att undvika betalning;
  • Att använda våra faciliteter för att skaffa (eller försöka skaffa) tjänster från en annan leverantör i syfte att undvika betalning;
  • Obehörig åtkomst, ändring eller förstörelse (eller försök till något av dessa) av information om våra kunder eller slutanvändare, med något medel eller enhet;
  • Att använda våra faciliteter för att störa andra kunders eller auktoriserade individers användning av våra faciliteter och nätverk;
  • Att publicera eller överföra något innehåll eller länkar som uppmuntrar till våld, skildrar en våldshandling, skildrar barnpornografi eller hotar någons hälsa och säkerhet;
  • Varje handling eller underlåtenhet som bryter mot konsumentskyddslagar och -förordningar;
  • Varje överträdelse av en persons integritet.

Våra tjänster får inte användas av någon person eller enhet som är involverad i eller misstänks för inblandning i aktiviteter eller orsaker relaterade till olagligt spel; terrorism; narkotikahandel; vapenhandel eller spridning, utveckling, design, tillverkning, produktion, lagring eller användning av kärnvapen, kemiska eller biologiska vapen, massförstörelsevapen eller missiler; i varje fall inklusive någon tillhörighet med andra som helst som stöder ovanstående aktiviteter eller orsaker.

Materialens noggrannhet

Materialen som visas på vår webbplats är inte heltäckande och är endast avsedda för allmän information. Hobizz Group AB garanterar inte eller gör några påståenden om noggrannheten, troliga resultat, eller tillförlitligheten av användningen av materialen på denna webbplats, eller i förhållande till sådana material eller på några resurser länkade till denna webbplats. Du bör inte enbart förlita dig på nämnda material för att fatta beslut, vi råder dig att konsultera andra, mer fullständiga informationskällor. Du är ensamt ansvarig för ditt strikta förlitande på materialen som postats på vår webbplats. Vi har rätt att ändra informationen på vår webbplats utan förvarning, och användare är ansvariga för att övervaka sådana ändringar. All historisk information som finns på vår webbplats tillhandahålls endast för referens.

Ytterligare verktyg

Observera att vår webbplats kan inkludera verktyg från tredje part som ligger utanför vår kontroll. Tillgången till dessa verktyg tillhandahålls på en “som den är”-basis utan garantier, uttryckta eller underförstådda, och utan något godkännande. Vi är inte ansvariga för användningen av de verktyg från tredje part som tillhandahålls på vår webbplats. Du är ensamt ansvarig för eventuella risker som är förknippade med användningen av dessa verktyg, vi rekommenderar att läsa de relevanta tredjepartsleverantörernas användarvillkor. Hobizz Group AB har rätten att erbjuda nya verktyg från tredje part i framtiden.

Länkar

Hobizz Group AB har inte granskat alla webbplatser som är länkade till sin webbplats och är inte ansvarig för innehållet på någon sådan länkad webbplats. Inkluderingen av någon länk innebär inte ett godkännande, godkännande eller kontroll av Hobizz Group AB över webbplatsen. Användning av någon sådan länkad webbplats sker på egen risk och vi råder starkt att du gör dina egna undersökningar med avseende på lämpligheten hos dessa webbplatser.

Felaktigheter och misstag

Observera att eftersom innehållet på vår webbplats huvudsakligen skapas av våra användare, kan det ibland innehålla typografiska fel, felaktigheter eller misstag som är relaterade till tjänstens beskrivning, prissättning, kampanjer och tillgänglighet. Eftersom innehållet huvudsakligen är användargenererat, är vi inte skyldiga att förtydliga någon av informationen på vår plattform. Vidare är vi inte ansvariga för några bedrägliga handlingar som begås av våra användare.

Dessutom har vi rätt att avbryta eller uppdatera alla befintliga tjänster om någon information som tillhandahållits av oss visar sig vara felaktig. Sådan information kan ändras när som helst utan förvarning. Observera att vi inte är skyldiga att förtydliga någon av informationen relaterad till vår webbplats och tjänst, inklusive prisinformation, utom som krävs enligt lag.

Skadeslöshet

Du går med på att försvara, ersätta och hålla oss skadeslösa, inklusive våra dotterbolag, filialer och alla våra respektive tjänstemän, agenter, partners och anställda, från och mot alla förluster, skador, ansvar, krav eller krav, inklusive rimliga advokatavgifter och kostnader, som görs av tredje part på grund av eller som uppstår ur: (1) dina bidrag; (2) användning av webbplatsen; (3) brott mot dessa Användarvillkor; (4) något brott mot dina framställningar och garantier som anges i dessa Användarvillkor; (5) din överträdelse av rättigheter för en tredje part, inklusive men inte begränsat till immateriella rättigheter; eller (6) någon öppet skadlig handling mot någon annan användare av webbplatsen med vilken du kopplade via webbplatsen.

Oaktat det föregående förbehåller vi oss rätten, på din bekostnad, att anta det exklusiva försvaret och kontrollen över alla ärenden för vilka du är skyldig att ersätta oss, och du går med på att samarbeta, på din bekostnad, med vårt försvar av sådana krav. Vi kommer att anstränga oss för att meddela dig om något sådant krav, åtgärd eller förfarande som är föremål för denna skadeslöshet så snart vi blir medvetna om det.

Rätt att Avsluta

Vi kan suspendera eller avsluta din rätt att använda vår webbplats och omedelbart avsluta dessa Användarvillkor genom skriftligt meddelande till dig för varje brott mot dessa Användarvillkor.

Separation

Varje villkor i dessa Användarvillkor som är helt eller delvis ogiltigt eller inte kan genomföras separeras i den omfattning det är ogiltigt eller inte kan genomföras. Giltigheten av resten av dessa Användarvillkor påverkas inte.

Hela Överenskommelsen

Dessa Användarvillkor och eventuella policyer eller driftsregler som vi har publicerat på webbplatsen eller i relation till webbplatsen utgör hela överenskommelsen och förståelsen mellan dig och oss. Vår underlåtenhet att utöva eller genomdriva någon rättighet eller bestämmelse i dessa Användarvillkor ska inte fungera som ett avstående från sådan rättighet eller bestämmelse. Dessa Användarvillkor är i kraft i den fullaste utsträckning som tillåts av lagen. Vi kan överlåta alla eller några av våra rättigheter och skyldigheter till andra när som helst. Vi ska inte vara ansvariga eller ansvariga för någon förlust, skada, försening eller underlåtenhet att agera orsakad av någon orsak utom vår rimliga kontroll.

Om någon bestämmelse eller del av en bestämmelse i dessa Användarvillkor bedöms vara olaglig, ogiltig eller ogenomförbar, anses den bestämmelsen eller delen av bestämmelsen vara separerbar från dessa Användarvillkor och påverkar inte giltigheten och genomförbarheten av kvarstående bestämmelser. Det skapas inget joint venture, partnerskap, anställningsförhållande eller agenturrelation mellan dig och oss som ett resultat av dessa Användarvillkor eller användning av webbplatsen. Du godkänner att dessa Användarvillkor inte kommer att tolkas mot oss på grund av att vi har utformat dem. Du avsäger dig härmed alla försvar du kan ha baserat på den elektroniska formen av dessa Användarvillkor och bristen på undertecknande av parterna härmed för att verkställa dessa Användarvillkor.

Obehörig användning av Hobizz Group AB:s egendom

Vi förbjuder att någon utger sig för att vara Hobizz Group AB, påstår sig ha ett betydande affärsförhållande med Hobizz Group AB, eller äger någon av Hobizz Group AB:s egendom (inklusive våra tjänster och varumärke) i syfte att bedrägligen vinna tjänst, kundkrets, gynnande eller användarförtroende.

Tillämplig lag

Dessa Användarvillkor styrs av och tolkas i enlighet med lagarna i Sverige. Du underkastar dig oåterkalleligen den exklusiva jurisdiktionen hos domstolarna på den platsen.

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress så kommer du att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.