Välkommen till “Hobizz” – plattformen där din passion möter möjligheter. Som Hobbyist spelar du en central roll. Oavsett om du är en erfaren utövare eller en entusiastisk nybörjare, här är vad du kan göra:

Publicera Annonser

Visa upp dina färdigheter genom att skapa annonser för de tjänster du erbjuder inom olika kategorier som Djurtjänster, Fitness och sport, Fotografi, och mer. Ange dina priser, tillgänglighet och specifika detaljer som kan vara relevanta för beställarna.

Bläddra i Uppdrag

Ta del av möjligheterna genom att utforska uppdrag som beställare har lagt upp. Om du hittar ett uppdrag som matchar dina färdigheter och intressen, lämna ett erbjudande om hur du kan utföra uppdraget och till vilket pris.

Kommunicera och Förhandla

När du har lagt ett erbjudande är nästa steg att kommunicera med beställaren. Diskutera uppdragets detaljer, anpassa ditt erbjudande baserat på återkoppling och kom överens.

Utför Uppdraget

När du och beställaren har kommit överens, är det dags att utföra uppdraget. Efter avslutat arbete är det beställarens ansvar att markera uppdraget som “Slutfört.” Pengarna överförs sedan till hobbyistens Stripe-konto.

Kom ihåg, “Hobizz” är mer än bara en marknadsplats; det är en gemenskap där vi uppmuntrar samarbete, utveckling och delning av intressen. Tillsammans skapar vi något fantastiskt.

icons För Hobbyister

Snabb hjälp

Hjälp samma dag vid en tid och plats som passar dig

icons 1 För Hobbyister

Prisvärd

Du bestämmer priset du är villig att betala

icons 2 För Hobbyister

Säkra betalningar

Betalningar i appen vid uppgiftens slutförande

search outline II För Hobbyister

Hitta ditt nästa uppdrag!

Utforska uppdrag som beställare har lagt upp.

outline För Hobbyister

Skapa annons!

Visa upp dina färdigheter genom att skapa annonser för de tjänster du erbjuder.

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress så kommer du att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.